Vinilarium de ianuarie | Tîrg de discuri de vinil

Pe 30 ianuarie reluăm seria Vinilarium, cel mai simpatic tîrg de discuri de vinil din București. Cîteva mii de discuri de vinil din toate genurile, cadourile perfecte pentru cei dragi sau pentru sufletul propriu (printre care și peste 1000 de titluri noi) vă așteaptă la Boogie, cel mai simpatic club din București.

Pentru o defășurare perfectă, în deplină concordanță cu regulile de distanțare socială și cu măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19, tîrgul se va ține în aer liber, pe terasa încălzită a clubului, și vom pune la dispoziție vizitatorilor mănuși de unică folosință și soluții dezinfectante. Fiecare expozant va avea la dispoziție o latură a terasei iar vizitatorii sînt rugați să respecte regula „nu mai mult de un vizitator la fiecare expozant, simultan”. Pentru siguranța tuturor, vă rugăm să folosiți mască și să nu atingeți discurile fără mănuși.

Ca de obicei, vom avea instalat și un sistem audio cu pick-up și boxe, pentru cei care doresc să testeze discurile pe care doresc să le cumpere. Vă așteptăm!

Program:

Sîmbătă: 10:00 – 17:00

Tîrgul Vinilarium este suținut de revista Sunete, de Vinilarium și de clubul Boogie. Recomandat de Radio Guerrilla.

Mai multe detalii în evenimentul Facebook: AICI


Leave a Reply

Your email address will not be published.