Vinilarium de decembrie | Tîrg de discuri de vinil

Cel mai simpatic tîrg de discuri de vinil din București revine în forță pe 5 decembrie în Boogie, cel mai simpatic club din București.

Sfinții Andrei Atotcolecționarul și Preavinilistul Nicolae vă îndeamnă la lipsă de cumpătare atunci cînd e vorba despre cadouri de clasă pentru cei dragi sau pentru sufletul propriu. Cîteva mii de discuri de vinil din toate genurile, printre care și peste 1000 de titluri noi, vă așteaptă în ajun de Moș Nicolae la Boogie.

Pentru o defășurare perfectă, în deplină concordanță cu regulile de distanțare socială și cu măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19, tîrgul se va ține în aer liber, pe terasa încălzită a clubului, și vom pune la dispoziție vizitatorilor mănuși de unică folosință și soluții dezinfectante. Fiecare expozant va avea la dispoziție o latură a terasei iar vizitatorii sînt rugați să respecte regula „nu mai mult de un vizitator la fiecare expozant, simultan”. Pentru siguranța tuturor, vă rugăm să folosiți mască și să nu atingeți discurile fără mănuși.

Ca de obicei, vom avea instalat și un sistem audio cu pick-up și boxe, pentru cei care doresc să testeze discurile pe care doresc să le cumpere.

Program: 10:00-17:00. Vă așteptăm!

Tîrgul Vinilarium este suținut de revista Sunete, de Vinilarium și de clubul Boogie. Recomandat de Radio Guerrilla.

Mai multe detalii în evenimentul de Facebook: AICI